ISIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Isis. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 9:36 Blijft beste shoarma in de buurt. altijd heel vriendelijk.
18 jun 2024 om 21:46 Eten was lekker! Alleen heel erg jammer dat de bezorger te lui was om uit zn auto te komen! Hij reed met zn wagen mijn oprit op, ging inplaats van dat hij gewoon aanbelt staan toeteren voor mn deur tot ik naar buiten bij zn auto kwam…..
12 jun 2024 om 21:42 Lekker etenn, hele vriendelijke service en bezorging..jammer dat het elke keer zo moeilijk is om de 'extra opmerking' te lezen en uit te voeren (geen groentjes is tochgeen lastige vraag denk ik)
12 jun 2024 om 20:53 Snel geleverd, lekker eten en nog warm. Enkel jammer dat we voor 3 gerechten maar 2 kleine potjes looksaus kregen.
10 jun 2024 om 12:22 De bestelling is op tijd aangekomen maar de frietzak was voor de helft leeg toen ik de bestelling in mijn handen kreeg. De prijzen zijn gestegen van €3,50 naar €4 maar ik krijg de helft minder dan normaal.
5 jun 2024 om 20:24 Weer lekker en netjes op tijd.
4 jun 2024 om 22:03 Pizza s zijn top!!
1 jun 2024 om 8:02 Koud en taai
19 mei 2024 om 19:02 Wij zijn vaste klant bij ISIS en waar normaal binnen een half uur de bestelling bij de deur is moesten we nu 2uur wachten. Geen bericht dat het langer duurde. Geen excuses. Friet was slap, pizza niet gesneden en slecht belegd.
19 mei 2024 om 9:46 Ons vlees was heel hard gebakken en droog denk dat lang onder de grill is gebleven en bezorger kwam aan met de zak open dus was ook al deels afgekoeld en mijn kapsalon zat deels coctail saus terwijl ik look gevraagd heb dus voor mij geen mooie
12 mei 2024 om 9:21 Super lekker zoals altijd!
9 mei 2024 om 22:06 Perfecte snelle vriendelijke bezorging en super lekker goed gebakken kipschoarma schotel was perfect