ISIS

ISIS Grill - Restaurant - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1711 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Isis. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 9:10 Lekkere pizza, lekkere tiramisu, snel bezorgd!
20 mei 2022 om 10:12 Snel geleverd en erg lekker!
19 mei 2022 om 23:46 Lekker eten en snelle levering.
17 mei 2022 om 23:21 eten was er zeer snel en het was heel lekker!
15 mei 2022 om 22:46 Salade was zuur en slecht, vermoedelijk niet koel bewaard. Hot Chicken was niet vers, duffe smaken.
14 mei 2022 om 19:36 Zoals altijd top
12 mei 2022 om 8:21 Zoals altijd bij Isis was het eten tijdig klaar en was de smaak TOP!
8 mei 2022 om 6:28 Bestelling stond klaar exact op het uur dat we hadden besteld. Pizza’s waren lekker maar de randjes waren wel aangebrand.
30 apr 2022 om 18:53 Wij bestellen regelmatig bij ISIS, het eten is zeer lekker! De bezorging gaat netjes en binnen redelijke tijd. Ze bellen regelmatig als ze vragen hebben of er iets niet duidelijk is. Enige is dat de friet bij de schotel niet altijd even krokant is.
29 apr 2022 om 23:39 Altijd stipt optijd en heerlijk warm eten. Daarom bestellen wij ook elke week
26 apr 2022 om 20:03 Lekker gegeten maar wel weer verkeerde ice tea meegegeven. Pizza was lauw.
25 apr 2022 om 8:56 Pizza besteld. Was in feite totaal niet lekker. Proefde naar een mond vol kruiden en was droog. Ik heb het met tegenzin op gegeten omdat het me 20 euro had gekost. Over de andere gerechten kan ik niet oordelen, maar de pizza's hier zou ik overslaan.